Kampenjazz // Into the Wild Hills (plateslipp)

søndag 12. mars kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Morten Halle: saksofon og komposisjoner, Helge Lien: piano, Andreas Wildhagen: trommer, Christian Meaas Svendsen: bass, Gunnar Halle: trompet

Foto: Morten Halle

Klassisk jazzkvintett. To blås og rytmeseksjon. En skandinavisk tone i musikken setter rammene. Sammen med fem eminente solister på øverste hylle i dagens norske jazz, under ledelse av nestor og NMH-lærer Morten Halle. Det garanterer for én ting: En konsert med heftig, dansende, medrivende, fotforflyttende og tenkende musikk – musikk av meget høy kvalitet.

Into the Wild Hills har en ny plate på gang, etter albumet Jazz Album 2018. Navnet på det nye aalbumet blir Starter Kit. Morten Halle lover oss en åpen følelse i musikken. Bak ligger en tanke om at musikerne spiller og improvisere fritt, men låtmaterialet skal fortsatt gi musikken en gjenkjennbar karakter.

I villmarka er det godt å være!