Kampenjazz // Joakim Rainer Trio

søndag 26. mars kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Joakim Rainer Petersen: piano, Alexander Riris: bass, Rino Sivathas: trommer

Foto Sigrid Erdal

Joakim Rainer Trio var en overbevisende og solid vinner av fjorårets JazzINTRO, som Årets unge jazzmusikere 2022. Med det har de vunnet en pakke med omfattende midler til lansering, turne og album av Norsk jazzforum og samarbeidspartnere. Endelig kommer vinnertrioen til Kampenjazz. Og ikke nok med det, de kommer til oss med sitt første album, Light.Sentence. Albumet lanseres 3. februar 2023.

Juryen sa følgende da de vant JazzINTRO: «utfordrende komposisjoner med harmonisk og rytmisk kompleksitet som … er spennende å lytte til. Du må involvere deg som lytter … Musikerne er samspilte [og m]usikken er solid og energisk, og de overbeviser oss med overskudd og lekenhet. De inviterer oss inn i sitt finurlige univers». Spontan, leken, rytmisk fengslende musikk.

Lytt, lek, lær – grip invitasjonen!