Kampenjazz // Terese Lien Evenstad Quartet Feat. Alexander Ivarsson

søndag 15. januar kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Terese Lien Evenstad: fiolin, Britta Virves, piano: Arvid Jullander: bass, Peter Danemo: trommer, gjesteartist: Alexander Ivarsson: klarinett

Foto Emma Ivarsson

Terese Lien Evenstad Quartet understreker den felles-nordiske dimensjonen ved ung jazz i vår del av verden. Med musikere fra Norge, Sverige og Estland, spiller bandet musikk skrevet av Evenstad. Hun har riktignok røtter i den klassiske jazzen, men med nye og spennende presentasjoner låter det ikke gammeldags. En interaktiv, tett dialog mellom medlemmene fanger deg inn i musikken og samspillet mellom musikerne. Felejazz med en sterk nordisk tone har aldri hørtes bedre ut.

Bandets opptredener har rørt publikum til tårer, og fått det til å juble. De har akkurat spilt inn sin tredje skive, etter albumet Perspective fra 2020. Nå kommer endelig Evenstad til Kampenjazz. Møt en spennende musiker med mye på hjertet.

Med nye perspektiver!