Romantisert Innvandring – Temakveld

tirsdag 2. mai kl 19:00, 50 kr
Dørene åpner kl. 18:00

Romantisert Innvandring ønsker deg velkommen til temakvelden «Hvem eier narrativet?»

Temakveldene våre er ment for å skape en felles og individuell plattform hvor man kan bli utfordret, diskutere og finne trygghet i et større fellesskap. 

Vi ønsker i lys av debatten i mediebildet og på sosiale plattformer å dypdykke i hvem som eier narrativet i adopsjonsfeltet sammen med et spennende panel, filmvisning og Q&A. Det vil før og etter arrangmenter være salg av forfatterne Synne Løes og Brynjulf Jung Tjønn’s bøker. 

Kveldens program:

Dørene åpner 18:00

19:00 

Programstart 

Romantisert Innvandring ønsker velkommen. 

19:00-19:20

Samtale med Novemberfilm og Norge Bak fasaden aktuelle Angelica Bråthen (Styreleder av UTAD).

19:20-19:40 

Visning av utdrag fra «Adopsjonens skyggeside»/Norge bak fasaden 

19:40-19:50

Pause

19:50-20:00 

Visning av «Adoptert/Importert» og samtale med produsent Chi Ton 

Chi Ton har lang fartstid i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, og har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen, og har tidligere jobbet hos blant annet NOPA og Kulturrådet.

Chi har mange aktive verv i styrer og fagutvalg (Unge Viken Teater, Music Norway, INN – etniske minoriteter i norsk kulturliv m.fl.), og holder både kurs og kurraterer samtalepaneler og har en enorm kunnskap og erfaring fra feltet som administrator.

20:00-21:00

Panelsamtale med Magnus, Brynjulf og Synne.

Åpner for spørsmål fra salen 20:40! 

Magnus Roberto Villanueva 

Adoptert fra Colombia med falske dokumenter. Jobber som miljøterapeut i etatshovedverneombud i utdaningsetaten. Tidligere jobbet i barnevernet og psykiatrien med barn og unge. For tiden aktuell i episoden «Adopsjonens skyggeside» i 3 sesong av Norge bak fasaden 

Brynjulf Jung Tjønn er forfattar, dramatikar og tidlegare forlagsredaktør. Frå 1. juni er han leiar av Den norske Forfatterforening. Han har skrive fleire bøker for barn, ungdom og vaksne. I 2013 vann han Brageprisen for ungdomsromanen «Så vakker du er». Tidlegare i år blei han tildelt P2-lyttaranes romanpris 2021 for «Kvar dag skal vi vere så modige». Han er også Husdramatikar ved Dramatikkens Hus. I år er han aktuell med diktsamlinga «Kvit, norsk mann», som han vann både Kritikerprisen og Ungdommens kritikerpris for. Adoptert fra Sør-Korea

Synne Løes er forfatter. Hun har skrevet skjønnlitteratur for både voksne og ungdom. Debuterte med roman i 1999. Psykiatrisk sykepleier, samtaleterapeut og gruppeteraput ved Vinderen voksenpsykiatriske avdeling.

For tiden aktuell med boken «Ingen kan spytte på et smilende ansikt». Adoptert fra Sør-Korea

21:00 program slutt 

Hvem og hva er Romantisert Innvandring? 

Romantisert innvandring er en organisasjon som jobber for og på vegne av utenlandsadopterte, biologiske foreldre og adoptivforeldres rettigheter i det norske og internasjonale systemet innen adopsjon.