Værsågod

tirsdag 11. april kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Vi ønsker deg velkommen til Værsågod den 11. april på Nordic Black Theatre og Cafeteateret.

Vi lover deg et variert og fint program med flinke skuespillere, god stemning og masse kjærlighet og glede.Denne gangen har vi med oss faglig veileder Ine Marie Wilmann som har drøssevis med erfaring innen både film/tv og teaterbransjen. Vi gleder oss til å lære noen tips og triks fra henne!

P.S.
Det er forsatt noen plasser igjen om du har lyst til å stå på scenen vår! Alle kunstneriske uttrykk er velkomne.

Søk på vår hjemmeside: www.vsgod.no

Hva er Værsågod?
Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.

Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

Kveldens faglige veileder: Ine Marie Wilmann
Ine Marie Wilmann er en prisvinnende skuespiller utdannet ved KHiO som jobber mye innen teater og TV/film. Nylig har hun vært å se i TV-seriene Furia og Exit, samt storfilmene TROLL (Netflix) og Krigsseileren (Mer film). For spillefilmen De Nærmeste (2015) ble hun tildelt Kritikerprisen og Amandaprisen for «Beste kvinnelige skuespiller», og for tittelrollen i spillefilmen SONJA (2019) ble hun nominert til Amandaprisen. Teaterarbeider inkluderer den kritikerroste monologforestillingen Og nå: VERDEN av Sibylle Berg på Trikkestallen i regi av Angelina Stojčevska, Shakespeare in Love på Nationaltheatret og tittelrollen i Anne Frank på Den Nationale Scene. Hun har også vært med å utvikle flere prosjekter i det frie feltet, bl.a. Lykkelig til alle mine dagers ende med Sara Li Stenrud på Black Box teater, Det kosmiske manifest av og med Helgebostad/Wilmann/Vik på Teaterfestivalen i Fjaler, Happy Happy Love med Treverket på Brageteatret, samt flere prosjekter med Fjerde Klasse Produksjoner.

Kveldens aktører er:

Tongchai O. W. Hansen
Amanda Tunsberg
Amalie Nordstrand
Ole Victor Coral og Aurora Nossen
Karen Houge, Bella Rahim, Joakim NesvikKvelden ledes av:
Andrea Therese, Ingvild Kristin Kirkvik og Andrea Wasrud

I samarbeid med Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret