Riti Ritimo // Åpne forestillinger

lørdag 13. mai kl 13:00 og 15:00

Gratis men husk å hente ut fribilletter som legges ut på TicketCo 11. mai kl. 12.

Facebook-event

Passer for barn fra 3 år og opp til 4. klasse.
Varighet ca. 35 min.

Visning kl. 13 og kl. 15.


Riti Ritimo
Vi lever alle i hver vår verden av rytmer. Rytme er et grunnleggende element som vi har med oss i hverdagen og som del av personligheten vår helt fra vi er født. Vi har hjerterytme, døgnrytme, rytme i språk, rytmer som har reist fra fjern og nær. Sammen viser vi til hvordan rytmene våre noen ganger krasjer, men at med litt oppmerksomhet og omtanke kan de også fungere veldig godt sammen.

Riti Ritimo er en interaktiv forestilling som egner seg både for barn der de forteller, synger, og spiller blant annet perkusjon og det gambiske strenginstrumentet kora. Forestillingen tar med publikum på en rytmisk oppdagelsesreise gjennom sang og dans, hvor de blir introdusert til ny musikk og folkesanger fra ulike steder i verden. 

Riti Ritimo består av Mariama Ndure, Karoline Wallace og Lius Machado.

Med støtte fra Oslo Kommune.