GLADNYHET! NBX har fått støtte fra Karpe (PAF)

12.–18. juni kl 11:00, Gratis

Facebook-event

Stor gladnyhet! Nordic Black Xpress har fått støtte fra Karpe (PAF)!
PAF deler ut penger til små og store prosjekter som ønsker å bedre situasjonen for flyktninger, asylsøkere og innvandrere.

NBXs skal spille «Et rop fra skogen» i Botsparken 12.-18. juni med støtte fra Karpe og Patel & Abdelmaguid Foundation (PAF)

«Et rop fra skogen»

Det var en gang en skolegård, der var det en elev som het Eioni. Det skjønneste hun visste var å se i en bok hun hadde arvet. Eioni ville vise den til alle på skolen sin men da mobiljentene fikk se hva de så på, så kastet de den ned i kloakken. Boken ble ført med strømmen gjennom rørene og swish swish swish ut mot havet. Eioni blir nødt til å reise ut i skogen og blir overrasket over hva hun finner.

Lille Botsen – Slipp Botsen Fri

Endelig er Lille Botsen tilbake! Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider (helger), og veksler mellom tema og målgrupper.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet

Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengslet Botsen og skape et mangfoldig kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/