Oslo Global Choir – Summer Concert

mandag 15. mai kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Oslo Global Choir og Nordic Black Theatre inviterer deg til en hyggelig konsert på slutten av korsemesteret og begynnelsen av sommeren.

Oslo Global Choir er et blandet amatørkor og vi representerer forskjellige sider av Oslo. Grunnlagt i 2013, og opprinnelig kjent som Cafeteatret World Choir av grunnleggerne Nina Vestby og Ombeline Chardes; Vi har blitt et kor som ønsker å formidle god musikk og et godt inntrykk til publikum.

På konserten vil du høre oss synge repertoaret vi har øvd på dette semesteret, og vil også oppleve flere gruppeopptredener.

Oslo Global Choir er et kor som synger musikk inspirert fra forskjellige steder og kulturer . Vi holder til på Nordic Black Theatre og består av en god blanding menn og kvinner i forskjellige livssituasjoner, aldre, osv. Vi er et inkluderende kor med ønske om å gi et godt musikalsk inntrykk til vårt publikum.

Velkommen!