LILLE BOTSEN // Flamencoverkstedet

lørdag 17. juni kl 13:00, Gratis

OBS! UTE I BOTSPARKEN PÅ GRØNLAND.

Facebook-event

Velkommen ute i Botsparken på Grønland, gratis.

Chaneki Flamenco Ensemble presenterer Flamencoverkstedet

Flamencoverkstedet er en interaktiv konsert der barn får oppleve fargerik og energisk flamencodans helt på ekte! Gjennom intrikate rytmer og raske melodier, vakker gitar og nydelig sang får barna se og lytte til det særegne uttrykket i flamencomusikk og -dans. Stepping, gitar, palmas og vokal er sentralt, i tillegg til sjal, vifter og kastanjetter. Koreografert og regissert av Bellali Austria, i samarbeid med Samspill International Music Network.

Medvirkende:
Bellali Austria dans
Emil Pernblad gitar

www.bellaliaustria.com

Chaneki Flamenco har siden 2012 har engasjert profesjonelle dansere og musikere fra de nordiske landene, Europa og Latin-Amerika, der de utvikler nyskapende flamenco basert på tradisjonelle uttrykk og teknikker.

Chaneki er Nahuatl-ordet for «duende». Det refererer til magien som skapes på scenen til man når «duende» som ofte nevnes i flamenco.

Dette er et event til glede for hele familien, med gratis inngang.
I samarbeid med Samspill International Music Network.

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.
Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd.

www.nordicblacktheatre.no