LILLE BOTSEN // Campingkompaniet

søndag 13. august kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Campingkompaniet

Campingkompaniet er et omreisende teaterkompani bestående av skuespillerne Lisa Birkenes Thun og Sofia Knudsen Estifanos. Siden 2017 har de reist land og strand, Norge på kryss og tvers, og inn i de mest krikete kroker, under det overordna mottoet «teater for folk der de er».

Campingkompaniet spiller nye forrykende versjoner av kjente og kjære norske folkeeventyr, og reiser da, naturlig nok, rundt i veiens mest fargerike skip som går like godt til lands og til vanns og i lufta med. …eller var det kanskje Ester Askeladd som gjorde det? Eller var det begge?

Velkommen inn i Campingkompaniets elleville univers der alt kan skje!

«Risen som ikkje hadde noko hjarte på seg», info:
Medvirkende: Lisa Birkenes Thun og Sofia Knudsen Estifanos
Regi: Gunnar Eiriksson (produsert i samarbeid med Det Norske Teatret)
Varighet: ca 40 minutter
Målgruppe: 5 år og oppover, men åpent og passende for absolutt alle!
Produsent: Campingkompaniet DA

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd, og Sparebankstiftelsen.

https://www.botsen.no/