LILLE BOTSEN // The Maniac og sirkusakrobaten Dorothea Lien

lørdag 12. august kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Det blir skrekkblandet fryd og luftig akrobatikk når fakiren The Maniac og sirkusakrobaten Dorothea Lien kommer til Lille Botsen Amfi i Botsparken. Dumdristige stunt både i luften og på bakken som man ikke bør prøve seg på hjemme, men rett etter forestillingen blir det mulig å prøve både luftakrobatikk og andre sirkus disipliner med veiledning, for disse er også sirkus instruktører. Moro for både store og små.


LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd, og Sparebankstiftelsen.

https://www.botsen.no/