LILLE BOTSEN // Sheldon Blackman Band

lørdag 2. september kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Sheldon Blackman Band

La oss rives med den karibiske varmen Sheldon Blackman omringer oss med!

Sheldon Blackman Band er ikke fremmede for musikkmiljøet i Oslo, mange vil huske dem fra Open Xpression med Nordic Black teater blant mange andre arrangementer.

Sanger/låtskriveren Sheldon er fra den karibiske øya Trinidad og Tobago og er kjent for sine herlige karibiske lyder når han pryder scenen for å fremføre dype oppløftende og uimotståelig dansbare sanger du ikke kan annet enn å synge med på!

Sheldon ble født inn i den musikalske kongefamilien i Trinidad & Tobago – faren hans, Garfield Blackman Ras Shorty I, aka Lord Shorty skapte den nå populære soca-musikken og grunnla familiebandet The Love Circle. Etter at faren gikk bort i 2000, ledet Sheldon The Love Circle i 3 år, hvoretter han startet sin egen solokarriere og nå besitter en katalog med syv studioalbum.

Hans siste utgivelse er Grow Your Food Mind and Love, og ble sluppet ut oktober 2020/2021. Sheldon har i store deler av verden og har bodd mellom Trinidad og Tobago og Norge de siste 25 årene.

Sangene hans trosser sjangere, men har blitt beskrevet som soca, reggae og calypso møter jazzy blues.

Vi gleder oss til å danse med dere!

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri. Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd, og Sparebankstiftelsen.

https://www.botsen.no/