Oslo Kulturnatt // Rising Stars – 15. september

fredag 15. september kl 19:00, Gratis
Dørene åpner kl. 18:30

Det vil spilles to sett med alle tre artistene, første kl. 19:00 og neste kl. 21:00.

Facebook-event

Gratis arrangementer over hele Oslo, i sentrum, ut i bydelene og på Oslo kulturnatt-torg. Dette er en årlig mulighet til å bli kjent med det fantastiske kulturlivet Oslo har – ja, helt gratis.

Nordic Black Theatre // Rising Stars
Vi samler tre sterke up and coming stars for en kveld fylt med stjernestøv. Du vil høre og se disse!

  • Zae Aio, en artist med et særegent artistnavn og en matchende stemme. Fokusert på RnB med rytmer fra afrobeat og melodier fra neo soul.
  • Bringing a bold style to his art and lifestyle, Loding is a versatile artist looking to influence his listeners through the power of music and his unique outlook. Loding’s music is a honest and raw reflection of life, with plent of imagination. He is blessed with limitless flows, soothing vocals and carefully chosen words. Love, spirituality and soulfulness are key elements in his African R&B inspired sound, fusioned with the weight of heavy drums. He continues to nurture and build his musical creativity through implementation of new ideas and more innovative thinking leaving us feeling inspired.
  • Adama Janlo er artist, låtskriver og produsent fra Sagene, Oslo. Hun opererer innenfor sjangrene blues, gospel og neo soul. I vår slapp hun sin debut singel «Hurt», og slipper også EP senere i år.
    Sagene-jenta, med røtter fra Gambia, har gjort seg bemereket på flere av soul-scenene i Oslo, med en stemme som av Rolf. E Wullf har blitt omtalt som «den mest kraftfulle og energiske soulstemmen» som undertegnede har opplevd».


Oslo Kulturnatt
Programmet slippes her på vår nettside 1. september 2023.

Oslo kulturnatt arrangeres av Kulturetaten, Oslo kommune i samarbeid med byens kultur-institusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv.

Følg

Facebook: facebook.com/oslokulturnatt

Instagram: @oslo_kulturnatt #oslokulturnatt