Værsågod

tirsdag 17. oktober kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Møt opp på Nordic Black Theatre og Cafeteatret 17.oktober for en real monologkveld! Vi lover deg et variert og fint program med flinke skuespillere, god stemning og masse kjærlighet og glede.

Lyst til å stå på Værsågodscenen?
Søk om plass i programmet på vår hjemmeside: www.vsgod.no

Hva er Værsågod?
Det er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt.
På slutten av visningen vil det være åpent for at publikum og faglig veileder kan komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.
Faglig veileder er en veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring og kompetanse for å kunne hjelpe kollegaer videre i sitt arbeid.

Nytt denne høsten er at vi har ulike kategorier på arrangementene våre.
Tema for denne kvelden er Monologkveld!
Altså alle innslag denne kvelden er monologer. Monologen din kan være fra film eller teater.

Kveldens faglige veileder:
Birgitte Victoria Svendsen

Birgitte er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har arbeidet ved Rogaland Teater, Nationaltheatret, Riksteatret, Teatret Vårt og siden 1990 Oslo Nye Teater.

Hun har tonnevis med erfaring fra både film og scene!
Birgitte har blant annet spilt: Viseguvernør Danforth i Heksejakt, Fräulein Schneider (Cabaret), tittelrolle i Da Hilde ble 50, Linda (En handelsreisendes død), Julie (Romeo og Julie), Mor Åse (Peer Gynt, Gålå 2014-16), Eldre Kristin (Kristin Lavransdatter, Sel 2016-17). I film og TV har hun blant annet gjort: En god nummer to, Upperdog, Lønsj, Nina i Måken, Erobreren, Småbyliv mfl.

Birgitte har og hatt regioppgaver på: Marjorie Prime, De urørlige og Fravær for Oslo Nye, og Kristin Lavransdatter på Sel (2018-19). Hun har vunnet Aud Schønemann-prisen og Heddaprisen for beste kvinnelige hovedrolle for rollen Mary Tyrone i Lang dags ferd mot natt.

Birgitte er aktuell med TV-serien Superheltskolen og spillefilmen HAVNAA, begge kommer i løpet av 2024.

Kveldens aktører:
Amanda Bråthen
Dushinka Andresen
Mari Amalie Hove
Marie Longva Danielsen
Mahnoor Lou Kazmi
Guro Stakseng Lindvik
Sarah Rød

Kvelden ledes av:
Andrea Therese og Andrea Wasrud

Som alltid i samarbeid med Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenteret. En ekstra takk til Kulturrådet denne høsten!