Blårollinger // Yeisy Rojas

søndag 24. mars kl 13:00
Dørene åpner kl. 12:30

Facebook-event

Yeisy Rojas (Cuba) er utvilsomt kjent som en mangefasettert artist som fortsetter å lage bølger i musikkmiljøet. Billboard fremhevet nylig Yeisy Rojas som en stigende stjerne som man er tjent med å følge med på. Spanske Rolling Stone hyllet Yeisy som en av de 15 beste uavhengige artistene som prydet spillelistene i november 2023. Videre, så ble sangen hennes ‘Mama Ines’ kåret som vinneren av kategorien beste sang for Los Angeles Film Awards 2023.

Opprinnelig fra Cuba, begynte Yeisys reise innen musikk med klassisk utdanning og opptredener som fiolinist i Havanas nasjonalballett og opera. Den musikalske reisen hennes førte henne til Norge i 2016, hvor hun fordypet seg i jazzfiolin ved Universitetet i Agders konservatorium.

Musikken hennes vever vakkert sammen den cubanske rike musikk arv som er betydelig blendet av jazz og tradisjonelle rytmer, med en klassisk vibe. Hennes reise i musikken omfatter flere singler, som leder frem til den etterlengtede utgivelsen av hennes debut studioalbum den 1. desember 2023. Denne fantastiske produksjonen ledes av den Grammy-vinnende produsenten Gaston Joya. Yeisy Rojas er utvilsomt en stigende stjerne du ikke vil gå glipp av og en gjenganger hos oss på Blårollinger! Vi gleder oss over hennes typiske tidløse samspill med de yngste samtidig som vi begir oss ut på en ny musikalsk reise med Yeisy. Velkommen alle små og deres store!

Arrangement i samarbeid med Samspill International Music Network

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00
Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100
Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga.

Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no
https://samspillmusicnetwork.no