Pride Paraden – 29. juni

lørdag 29. juni kl 12:00

Facebook-event

Lørdag 29. juni går Pride paraden gjennom Grønland og det gjør det derfor vanskelig å arrangere Lille Botsen i parken, men fortvil ikke det blir selveste ballongmannen Mr. Toons på søndag kl. 13. Pride paraden starter på vår alles kjære Grønland kl. 12 og vi oppfordrer alle til å bli med på feiringen. Stikk gjerne innom oss på Nordic Black Theatre (Hollendergata 8) hvis du trenger å bruke toalettet eller vil ha vann, dessuten selger vi deilige vårruller.

Happy Pride alle sammen! 

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold, og setter fokus på like rettigheter og menneskeverd. Festivalen går over 9 dager og består av Pride House, Pride Park, Mini Pride og Pride Parade. Her kan alle være nøyaktig den de er.

Årets parade har avmarsj lørdag 29. juni kl. 12:00 fra Grønland, Helga Helgelsens plass (oppmøte), til Pride Park (Sofienbergparken). Det vil ta 2.50 timer å gå hele ruten.