LILLE BOTSEN // Mr. Toon – 30. juni

søndag 30. juni kl 13:00, Gratis

Facebook-event

Spilles ute i Botsparken på Grønland.

Mr Toons, «Den Profesjonelle Idioten», en forestilling for barn og voksne.

Internasjonalt prisbelønnede klovn og akrobat. Opplev den originale mega-ballongmannen som blir borte i en kjempeballong, luftakrobaten på den høye giraffsykkelen, tryllekunstneren, sykket-ekvilibristen og sjongløren.

Direkte kontakt og dialog med publikum, improvisasjon og sprø innfall.

http://www.mr-toons.dk/

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/