LILLE BOTSEN // Superheltverksted med Josef Yohannes – 22. juni

lørdag 22. juni kl 13:00, Gratis

Facebook-event

OBS! Ute i Botsparken på Grønland.

Velkommen til en familiedag sammen med Josef Yohannes og Nordic black Theatre i Botsparken klokken 13:00 på lørdag 22. juni.

Vi steller i stand bord med pensler og maling hvor barna kan lage sine egne superhelt masker og superhelt kappe. Tilbudet er gratis og åpnet for alle som har lyst.

Josef Yohannes introduserer og inviterer til tegne verksted for høsten 2024 samt en superhelt quiz hvor vinneren trekkes på samme dag 22. juni.

Velkommen, vi sees!

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/