LILLE BOTSEN // Capoeira forestilling – 20. juli

lørdag 20. juli kl 13:00, Gratis

Facebook-event

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland.

Capoeira er en forestilling og verksted som bruker forskjellige kunstformer som dans, sang, musikk og akrobatikk fra Brasil ved hjelp av improvisasjonsøvelser.Alle capoeiraelever får mulighet til å lære både sanger, dansetrinn og instrumenter.
Frevo er en danse- og musikkstil som stammer fra Recife, Pernambuco, Brasil, tradisjonelt knyttet til brasiliansk karneval. Ordet frevo sies å komme fra frever, en variant av det portugisiske ordet ferver (å koke). Det sies at lyden av frevo får lyttere og dansere til å føle at de koker på bakken. Ordet frevo brukes både om frevo-musikk og frevo-dans.

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/