LILLE BOTSEN // Propell Sirkus – 21. juni

søndag 21. juli kl 13:00, Gratis

Facebook-event

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland.

Velkommen til en annerledes sirkusforestilling der luftakrobaten Dorothea og den smågale fakiren Morten The Maniac dueller om hvem som er tøffest gjennom interaksjon med publikum. 

Hvem er kulest av en fakir og en luftakrobat? Kan man være kul selv om man er litt skrullete eller rett og slett klin gæren? Er det egentlig tøft å være tøff?

Etter forestillingen kan DU prøve deg som sirkusartist da de har med en masse strykeutstyr som store og små kan leke med veiledning av artistene, kanskje det bor en liten sirkusartist i deg også?

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/