LILLE BOTSEN // Et Riktig Galt Show med The Maniac og  Mr. Orkester – 6. Juli

lørdag 6. juli kl 13:00, Gratis

Facebook-event

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland.

En-manns-orkesteret Mr. Orkester med lomma full av låter og Fakiren The Maniac med kofferten full av farlige rekvisitter forener sine krefter til en uformell forestilling med dumdristige stunt og live musikk.

⚠️ Advarsel ⚠️

Showet er uten filter og kan inneholde spor av banjo, banning, uvettig bruk av skarpe gjenstander, snørr, bart og agurk.

Medvirkende i showet er ekte og følger ingen manual eller bruksanvisninger.

Showet får verken plass i en boks, et skap eller på et A4 ark. Showet inneholder ikke plast og resirkuleres etter bruk.

Batterier medfølger ikke.

Showet stiller ingen krav og kan spilles hvor som helst, når som helst og for hvem som helst.

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd  fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/