LILLE BOTSEN // salsa workshop med Luis! – 7. juli

søndag 7. juli kl 13:00, Gratis

Facebook-event

🎉✨ Bli med på en spennende salsa workshop med Luis! 🌟💃

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland.

Er du klar for å oppleve rytmene fra Latin-Amerika? Ta med barna og hele familien til en morsom og energisk salsa workshop med den talentfulle instruktøren Luis! Dette er en perfekt mulighet for barn og barnefamilier til å lære noen kule dansetrinn, ha det gøy sammen, og nyte musikkens magi. Ingen forkunnskaper er nødvendig – alle er velkommen!

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

8. juni – 13. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er det klart for en sprudlende Lille Botsen-sesong! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong. Ved dårlig vær er det en mulighet å flytte arrangementene inn på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8. Følg med på Facebook og Instagram.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er støttet med bomiljøtilskudd fra Oslo indre øst-satsingen og Bylivstilskudd fra Oslo Kommune Sparebankstiftelsen og er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

https://www.botsen.no/