Kampenjazz konsert: Liv Ulvik Band

SØNDAG 21. SEPTEMBER
kl. 20:00 – kr 150/100

billetter kan kjøpes her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

LivUlvik-lores
Liv Ulvik Band
Liv Ulvik: Vokal, Sigrun Eng: Cello, Kristoffer Kompen: Trombone, Ida Aubert Bang: Harpe
Terje Engen: Perkusjon

Liv Ulvik, kjent blant annet fra fabelaktige Eplemøya Songlag som var på Kampenjazz med plateslipp for to år siden, har i mellomtiden avsluttet masterstudiet ved Norges Musikkhøgskole. Hennes eksamenskonsert – som for øvrig også ble framført i Caféteateret – med dette bandet, framførte Ulviks prosjekt INN VADE. Denne gangen vil Ulvik framføre prosjektet i videreutviklet form, nå innenfor rammen av Kampenjazz.

Tekstene og musikken er skrevet av Ulvik og trekker på norsk folkemusikk- og visetradisjon, på klassisk kammermusikk og på jazztradisjoner. Musikken rammer inn personlige tekster på norsk bygget rundt temaet ‘invasjon’ i et mikroperspektiv. Fokuset er altså den enkeltes personlige opplevelse av ‘det invaderende’.

Ulvik står selv for tekst og musikk, og bandet består av særdeles dyktige unge utøvere som til daglig gjør seg bemerket både hjemme og internasjonalt.

Hun beskriver selv musikken slik: den har et klaustrofobisk tilsnitt, i et kroppslig sydende landskap av grotesk underfundighet. Velkommen til en konsert med spennende samtidsmusikk, med klare folkemusikalske røtter, men i en totalt fornyet sammenheng og form!