Kampenjazz konsert: Subtrio

SØNDAG 5. OKTOBER
KL. 20:00 – kr 150/100
Subtrio

billetter kan kjøpes her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

subtrio
John Pål Inderberg: Barytonsaksofon, Stein Inge Brækhus: Trommer, Svein Folkvord: Bass

Subtrio feirer i år 15-årsjubileum. Trioen er kjent for sin melodiøse improvisasjons­musikk, en musikk solid forankret i jazztradisjonen. I denne trioen får John Pål Inderberg et stort spillerom, ikke bare som solist og improvisatør, men også som entertainer. Entertaineren Inderberg må oppleves live. Vi regner med at vi får en solid dose også av hans små poenger og ytringer fra scenekanten. En artistisk opplevelse i seg selv.

Men dette er ikke tøv og tant. Humoristisk: ja! Men dypt seriøst i forholdet til musikken. Dette kommer det til å swinge av! Stein Inge og Svein leverer solide bidrag til dette.

Trioen ga ut plata «Subtrio» i 2006. Året etter kom plata «Subtrio feat. Paolo Fresu – Live at Sting» med den italienske trompetisten Paolo Fresu. Begge med flotte anmeldelser. Om du ikke kjenner trioen, vær sikker på at du kommer til å få et møte med et band du kommer til å leve lenge på.