Frilansprisen 2018

Frilansprisen
Frilansprisen er et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prisen har blitt delt ut årlig siden 2010, og utdelingen var i år del av Heddadagenes program.

Frilansprisen går til frilansere som i løpet av det siste året og/eller sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

De tre nominerte slippes 25.april, programmet slippes 8. mai og vinneren annonseres under selve arrangementet.

Velkommen til en festaften, med storslått underholdning og en hyllest til frilansskuespilleren!

Frilansprisen er gratis, men du må ha påmeldingsbevis aka en billett!
Billetter: https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb/e/frilansprisen