OAAF Klubb: DJ Morstaq & Al Amin

morstaq

OAAF Klubb bringer deg dagens hus-DJ: DJ Morstaq! I tillegg til å holde deg varm før og mellom konsertene vil hun og Al Amin spille et eget sett etter endt konsertprogram som vil få deg opp av stolen og ut på dansegulvet. Så gjør deg klar til å åpne årets Oslo Afro Arts Festival med en ekte fest!

DJ MORSTAQ
DJ Morstaq spiller meste av det meste, og det beste av det beste. Sjangeren er en god blanding av hip hop, RnB, garage, dancehall og afroinspirert elektroinsk musikk; hva enn som får deg ut av stolen og opp på dansegulvet.
I løpet av de siste tre årene har DJ Morstaq lagd liv på scener, utesteder og festivaler i London, Oslo, Amsterdam og Stockholm. Hun har varmet opp for artister som MYRA, Al Amin og Arshad Maibouni, og er mer enn klar for å være årets første hus-DJ på Oslo Afro Arts Festival 2019.

//
AL AMIN
Multitalentet AL AMIN har både vist seg som skuespiller og modell for blant andre NRK, Idols looks og Outdrop, og setter nå inn giret for å satse på musikken. Den unge Ellingsrud-gutten med røtter fra Gambia spiller en kombinasjon av rap og RnB med ærlige, personlige tekster. Han er for øyeblikket ute med sin debutsingel “Breitling” som du kan høre her:

https://open.spotify.com/track/0tAWOoemOPtlmjaoJao3Zx?si=4oQkjkJhRJmp2yd5pQug9A

—————————————————————-
OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra tradisjoner og kulturer fra forskjellige land på det afrikanske kontinentet som foregår på Grønland i Oslo.

Festivalen er en fortsettelse av Zimfest Oslo, en zimbabwisk musikk- og kulturfestival som startet i 2014. Den tar sikte på å være en festival som vise den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
OAAFs program består av konserter, slampoesi, dansopptredener, filmvisning, workshops, forelesninger og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi et afrikansk marked med boder, mat, aktiviteter for barn og musikk.

OAAF jobber i tråd med FNs retningslinjer for «anerkjennelse, rettferdighet og utvikling» gjennom å fremme respekt, beskyttelse og oppfyllelse av alle menneskerettigheter og grunnleggende frihet for mennesker med afrikansk opprinnelse.
Disse målene utfordrer samfunnet til å sette fokus på å anerkjenne folk med afrikansk opprinnelse og deres betydelige bidrag til verdenssamfunnet, å foreslå konkrete tiltak for å fremme deres fullstendige inkludering, og bekjempe alle former for rasisme, rasediskriminering, fremmedhat og intoleranse.
På bakgrunn av dette vil OAAF arbeide for å skape en åpen og inkluderende festival hvor afrikansk kultur kan oppleves gjennom kunst, musikk, mat, diskusjon, informasjon og samhandling. Videre ønsker vi å bidra til å styrke den internasjonale musikkscenen i Oslo og inspirere musikere til å samarbeide på tvers av etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet.