OAAF konsert: Ousu Leigh

ousu leigh

kjøp-billetter-buy-tickets

OUSU LEIGH
1 av 5 «Norwegian Artists to watch» sier det britiske nettmagasinet JaJaJa. Den 20 år gamle artisten Ousu Leigh har i løpet av kort tid bygd seg opp både et navn og et godt renommé i det norske musikkmiljøet. Selv om Oslo-gutten kun har gitt ut to låter har han både vært å se på både fullstappede by:Larm-scener, HM Loves Music og P3 live – alle med ekstremt gode tilbakemeldinger.
Debutsingelen hans «Notice» ble plukket ut som månedens Urørt av NRK P3 i februar, og singelen «Run From» tilbrakte over 2 måneder på P3 listene, og spredte seg som ild i tørt gress utover en rekke av Spotify sine viral spillelister.
I løpet av året 2019 går Leigh’s planer ut på å slippe flere singler og en EP. Nå kommer han i tillegg til Oslo Afro Arts Festival for å servere noen deilige toner i sommerværet. Vi gleder oss!

Hør ham gjøre «Notice» på P3 live her: https://www.youtube.com/watch?v=f9YrV8kR9NI

—————————————————————-
OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra tradisjoner og kulturer fra forskjellige land på det afrikanske kontinentet som foregår på Grønland i Oslo.

Festivalen er en fortsettelse av Zimfest Oslo, en zimbabwisk musikk- og kulturfestival som startet i 2014. Den tar sikte på å være en festival som vise den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
OAAFs program består av konserter, slampoesi, dansopptredener, filmvisning, workshops, forelesninger og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi et afrikansk marked med boder, mat, aktiviteter for barn og musikk.

OAAF jobber i tråd med FNs retningslinjer for «anerkjennelse, rettferdighet og utvikling» gjennom å fremme respekt, beskyttelse og oppfyllelse av alle menneskerettigheter og grunnleggende frihet for mennesker med afrikansk opprinnelse.
Disse målene utfordrer samfunnet til å sette fokus på å anerkjenne folk med afrikansk opprinnelse og deres betydelige bidrag til verdenssamfunnet, å foreslå konkrete tiltak for å fremme deres fullstendige inkludering, og bekjempe alle former for rasisme, rasediskriminering, fremmedhat og intoleranse.
På bakgrunn av dette vil OAAF arbeide for å skape en åpen og inkluderende festival hvor afrikansk kultur kan oppleves gjennom kunst, musikk, mat, diskusjon, informasjon og samhandling. Videre ønsker vi å bidra til å styrke den internasjonale musikkscenen i Oslo og inspirere musikere til å samarbeide på tvers av etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet.