AVLYST – Blårollinger – familiekonsert – 14. mars

Nordic Black Theatre & Cafeteatret tar en for laget og holder stengt t.o.m. 13. april.

Vi avlyser alle forestillinger, konserter, private arrangementer og andre publikumsaktiviteter. Dersom du har kjøpt billett gjennom vårt billettsystem på TicketCo vil du snart bli kontaktet og få refundert kjøpet. Dette gjelder også forestillingen «After The Dream» på Den Norske Opera og Ballett. Operaen kontakter publikum angående deres billettkjøp så raskt som mulig.

Vi beklager de ulemper dette medfører.

blårollinger

BLÅROLLINGER ER EN KONSERTSERIE FOR BARN OG VOKSNE.

VI SETTER DEN NÆRE OPPLEVELSEN MED MUSIKERNE I FORSETET, OG SAMMEN SKAL PUBLIKUM OG UTØVERE OPPLEVE MAGIEN MUSIKK ER I LEVENDE LIVE.

ALLE KONSERTER BEGYNNER KL. 13.00 (dørene åpner 12:30)
BILLETTEN KOSTER 50 KRONER FOR BARN OVER 2 ÅR OG 100 FOR VOKSNE, MED RABATT FOR FAMILIEBILLETT.

Caféteatret serverer vaffler brus, kaffe og annen snacks.

14. mars ønsker Blårollinger velkommen til familiekonsert Balkan-style med Almir og Daniel!

Med røtter fra Balkan iblandet skandinaviske elementer, har duoen Almir Meskovic og Daniel Lazar et særpreg uten sidestykke. Begge musikerne har hver mer enn 20 års erfaring med klassisk musikk, og sammen blander de et stort spekter av stilarter og sjangre – alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner til Mozart og sigøynermusikk. De siste årene har de to vært å se med både Oslo-Filharmonien, Kringkastingsorkesteret og Sølvguttene. Begge er også sentrale i den internasjonale folkemusikksupergruppa Kuraybers.

I hjertet av Balkan møtes og brytes musikk og kulturer fra flere verdenshjørner. Folkemusikken Almir og Daniel er oppvokst med har påvirkning fra sigøynermusikk, klassisk musikk og alt der imellom. Almir er født i Bosnia og Daniel er født i Serbia, men det var på Musikkhøgskolen i Oslo at de to møttes. I Norge har de har utviklet sitt eget utrykk som får det vakreste ut av både trekkspill og fele, med inspirasjon fra alle tidsepoker. Den fengende musikken får selv de tyngste danseføttene til å riste løs.

BILLETTER:

Barn – 50
Voksne – 100
Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Barn under 2 år går gratis.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga og Nordic Black Theatre. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Denne konserten er også et samarbeid med Samspill International Music Network.