Barnas søndag // Livestream // Exo Kids plateslipp – 21. mars

Søndag 21. mars, kl. 14:00, gratis livestream på Facebook og YouTube.


Exo Kids lansere sitt andre barnealbum «Exo, Tilly og drømmeportalen»

Facebook-event

Romvesenet Exo skal bosette seg på jordkloden hos jordjenta Tilly. Problemet er at sølepyttportalen de kom fra, ikke virker! Mottaksportalen på jorda er tørket ut, men heldigvis finner Exo og Tilly veien hjem til jorda via en høyst mystisk drømmeportal som viser dem sannheten om en overopphetet klode. Noe må gjøres! Exo og Tilly har sine egne kreative ideer, og ganske sikkert finnes det også noen lure tanker i publikum som ingen har tenkt før? 

Exo, Tilly og drømmeportalen fremføres som historiefortelling i konsertformat med helt nye og fengende poplåter, hentet fra Exo Kids sitt andrealbum «Exo, Tilly og drømmeportalen». Musikken er produsert av Kenneth Ishak, og fremføres av forteller og sanger Signe Marie Sørensen og sanger og multiinstrumentalist Trond Helge Bårdsen. Alle animerte illustrasjoner på storskjerm er tegnet av Kjetil Bendiksen. Sammen med Signe Marie og Trond Helge inviteres barna med til å synge, hoppe, danse og protestere!

Passer for barn mellom 3 og 10 år.