Kampenjazz – stream // Plateslipp Jonas Cambien Trio – 21. mars

Foto: Jenny Berger Myhre

Søndag 21. mars, kl. 20:00
100 kr (Livestream via TicketCo)


Jonas Cambien Trio slipper sitt tredje album på det Portugisiske plateselskapet Clean Feed.

Den som sier at pianotrio skal være piano, bass og trommer, er uten røtter i jazzhistorien. Jonas Cambiens bassløse trio er godt forankret i frijazzens fortid. Cambiens komposisjonsverden er en evig utforsking av klanger, med- og motlyder og perkussive ostinater, servert i et akustisk landskap. Noen ganger avansert, noen ganger overraskende tilgjengelig -med melodier som fester seg på hjernen i timesvis- og alltid uhyre originalt.

I det ene øyeblikket handler det om gleden ved å møte en barnslig melodi, i det neste om lettelsen over å skjønne hvordan en tilsynelatende vrien musikalsk ligning henger sammen. Se sammenhengene i musikken løse seg opp før de forsvinner og slutter, før de gjør plass til nye, forunderlige øyeblikk i Jonas Cambien Trios verden.

Skru av lokket og se vidunderet i musikkens tannhjul og fjær!