FOREDRAG: Cliff Moustache om: «Gudene kan ikke klandres»

Foto: Odin Jæger

Tirsdag 23. mars, kl. 19:30
Livestream på Dramatikkens Hus

Facebook-event

Foredraget strømmes til dramatikkenshus.no eller Facebook. Etter foredraget blir det samtale med Cliff Moustache og Morten Cranner.

Cliff A. Moustache er dramatiker, teaterregissør og kunstnerisk leder av Nordic Black Theatre i Oslo. Moustache er kjent for sitt engasjement og arbeid for barn og unge ved og utenfor teaterscenen. I 2020 mottok han Kulturrådets ærespris. I juryens begrunnelse het det at: «Cliff Moustache har gjort en stor innsats gjennom sitt kulturelle virke i Norge, og hele tiden hatt en egenartet kunstnerisk profil og en tydelig offentlig stemme. I sitt arbeid med Nordic Black Theatre og X-ray har han bidratt til nyskaping, nytenkning og utvikling i det norske scenekunstfeltet. Samtidig har han rekruttert generasjoner av nye stemmer til norsk scenekunst, både til det frie feltet og til institusjonene.»

I foredragsserien på Dramatikkens hus inviterer vi scenekunstnere til å velge seg en kunstner eller et tema for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner.

Arrangementet er gratis.