Værsågod // digitalt – 23. mars

Tirsdag 23. mars, kl. 20:00, gratis, heldigitalt

Facebook


Profesjonelle utøvere – meld dere på!
Faglig veileder for neste arrangement er flotte, dyktige, jordnære og reflekterte Andrea Bræin Hovig.

Det er stor stas å få henne tilbake til Værsågod. Vi ser frem mot nok et nært og fint digitalt arrangement. Det er fortsatt mulig å melde seg på som skuespiller. Lyst til å være med å leke? Denne gangen oppfordrer vi spesielt til å leke seg med det rommet man er i. Tar du utfordringen? Meld deg på her: www.vsgod.no

Publikum
Streamen er tilgjengelig for publikum som kan komme med tilbakemeldinger på det de ser, akkurat som på et vanlig Værsågod arrangement. Fjorårets sesongavslutning ble arrangert digitalt- med masse kjærlighet og respekt fra alle kanter! Vi gleder oss derfor til å gjenoppta suksessen i februar.

I samarbeid med Nordic Black Theatre & Cafeteatret og Norsk Skuespillersenter.

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.
Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».
Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

TIDLIGERE FAGLIGE VEILEDERE:
Jakob Oftebro, Mariann Hole, Ulla Broch, Andrea Bræin Hovig, Anders Hatlo, Gisken Armand, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal