Artist of The Week // Siv Misund – 12. april

Foto: Erika Hebbert

Mandag 12. april kl. 18:00 (ca. 30 min), Facebook livestream


Siv Misund – Mezzosopran
har sin utdannelse fra Barratt Due Musikk institutt og Norges Musikk Høgskole og avsluttet våren 2007 sin master i utøvende klassisk sang. Sommeren 2010 var Siv en Ellen Kirby-Smith Rice Scholar ved Young Artist programmet CoOPERAtive i Princeton, New Jersey (USA), i 2011 var hun en av prisvinnerne ved KammerOper Schloss Rheinsberg (Tyskland) og høsten 2017 tok hun andreplass i The Robert Presley Memorial Verdi Prize i London.

Siv jobber som frilans-operasanger i inn og utland og har mottatt strålende kritikker for flere av sine rolletolkninger, blant annet som Santuzza i Cavalleria Rusticana med RingsakerOperaen, Azucena i Il Trovatore med Winslow Hall Opera (England) og Eboli i Don Carlo med Fulham Opera (England). Sommeren 2019 debuterte hun som Amneris i OscarsborgOperaens produksjon av Aida i regi av Bentein Baardson og i 2020 var hun solist med KORK under Kirsten Flagstadfestivalens gallakonsert.

Siv er også en aktiv Gospel sanger og var med å starte Traces Gospel Choir som har sunget med en rekke norske og internasjonale artister som Adam Douglas, Karpe Diem, Jens Wendelboe, Trine Rein og Magnolia Jazz band.