Oslo Kulturnatt: Ary Morais & Band på Nordic Black Theatre

fredag 16. september kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

«Oslo Kulturnatt: Ary Morais & Band på Cafeteatret»Ary Morais kommer opprinnelig fra Kapp Verde og er en dyktig og engasjert musiker både lokalt og internasjonalt. De siste årene har han stått på mange scener i Norge og resten av verden med tradisjonell kappverdisk musikk.Han ga ut sitt fjerde album Norcabo våren 2020 og spiller en konsert på Cafeteatret 16. september kl 20:00 under Oslo Kulturnatt. Norcabo betyr Nor “Norge” og Cabo “Kapp Verde” og det ble opprettet med den hensikt å presentere en vellykket blanding av kappverdiske rytmer påvirket av norsk jazzmusikk.Ary Morais – vokal


Torbjørn Sandvik – gitar
Ketil Kielland Lund – piano, trekkspill, flygelhorn
Dag Henning Kalvøy – u-bass
Thomas Dulsrud – trommer