Oslo Global Choir Christmas Concert

mandag 5. desember kl 20:00, 50 kr
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Oslo Global Choir (OGC) i samarbeid med Nordic Black Theatre inviterer  deg til en hyggelig konsert på slutten av kor semesteret og begynnelsen av julens gleder.

Oslo Global Choir er et blandet amatørkor og vi representerer forskjellige sider av Oslo. Grunnlagt i 2013, og opprinnelig kjent som Cafeteatret World Choir av grunnleggerne Nina Vestby and Ombeline Chardes; i dag har OGC blitt et kor som ønsker å formidle god musikk og et godt inntrykk til publikum.

Etter en periode med usikkerhet og hjemmekontor har koret gjenoppstått fra asken og igjen blitt en glede i våre liv.

På konserten vil du høre oss synge repertoaret vi har øvd på dette semesteret, og vil også oppleve flere gruppe opptredener.

Oslo Global Choir er et kor som synger musikk inspirert fra forskjellige steder og kulturer . Vi holder til på Cafeteatret og består av en god blanding menn og kvinner i forskjellige livssituasjoner, aldre, osv. Vi er et inkluderende kor med ønske om å gi et godt musikalsk inntrykk til vårt publikum.

Velkommen!

Foto: Jørn Skaarud Karlsen