Kampenjazz // Residerende Kapellmester Thomas Pohlitz Strønen: SQFR Quartet

søndag 19. februar kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Thomas Pohlitz Strønen: trommer/elektronikk, Morten Qvenild: piano/ elektronikk, Kristina Fransson: trompet/elektronikk, Espen Reinertsen: tenorsaksofon/vocal

Foto Knut Bry

Med beat-orientert musikk i fokus for sitt residentskap, kommer kapellmester Strønen for å forrette sin andre messe i jazzkjerka. Velkommen til noe som vi ennå ikke kjenner hva er, men som definitivt vil være utpreget Strønen-musikk. Han kaller det fysisk musikk. Vi kaller det bevegende musikk.

Musikken skal bære preg av beat og det skal svinge. Ved siden av Strønen er det musikerne i bandet som vil forme og prege musikken. Med tangentmester og elektronikk-guru Morten Qvenild og Espen Reinertsen på tenorsaksofon og vokal er levende musikk garantert – på alle måter. Når de så får med seg det store trompettalentet Kristina Fransson fra Førde kan det ikke bli noe annet enn bra. Fransson fikk Oslo jazzfestivals talentpris i 2022, og har satt sitt preg på flere musikalske sammenhenger.

Beat i det!