Kampenjazz // Plateslipp: Tore T. Sandbakken Trio

søndag 12. februar kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Tore T. Sandbakken: trommer, Hanna Paulsberg: tenorsaksofon, Dag-Filip Roaldsnes: piano

foto: Marco Villabrille

Sandbakken har – endelig, vil noen si – sluppet sin første utgivelse som bandleder. Som trommeslager, trommedoktor og festivalprodusent er Tore Sandbakken veletablert. Og etter nærmere førti utgivelser med andre artister, kom endelig tida da han fikk realisert plata som har duppet under overflaten i lang tid.

«In My Solitude» sa Duke Ellington – det er den positive ensomheten som kan være en fantastisk kreativ sfære å oppholde seg i, sier Sandbakken. Kun Gud er perfekt, sa kunstnere før i tiden. Det er nettopp i det ikke-perfekte du finner den største skjønnheten. Derfor er Imperfect Solitude det nye albumets navn.

Musikk fra sjelen, det er soul-musikk, det!