Boklansering // Kall meg pakkis, jeg vet du vil AV USMAN CHAUDHRY

onsdag 15. mars kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 17:30

Kunstutstilling
Kl. 18 samme dag er det åpning av kunstutstillingen Yosh Jose – Ancestral Graphics, hjertelig velkommen!

Facebook-event

ÆR forlag presenterer Usman Chaudhrys forhåndshyllede diktsamling Kall meg pakkis, jeg vet du vil.

Boken tar leseren med på en indre livsreise fra unggutt til familiemann i det flerkulturelle Norge. Tittelen spiller både på møtet med samfunnets fordommer og til sin egen indre stemme som strever med å strekke til i rollene som mann, norsk, muslim, pakistaner eller norsk-pakistaner.

Chaudhry vil framføre noen av de mest hardtslående rimene, som gir gjenklang av slampoesi. Stjernejournalist og forfatter Shazia Majid vil bokbade debutanten og det blir andre celebre sceneopptredener.

Kall meg pakkis, jeg vet du vil har allerede rukket å få skryt for å ta opp viktige og sensitive temaer på en dønn ærlig måte som rører sterkt: «Nakent, sårt og personlig», sier forfatter Mahmona Khan om boka.

Usman Chaudhry er født i 1990 og bor i Lørenskog med kone, barn og foreldrene sine. Han er psykolog og kjent fra en rekke offentlige samtaler om psykisk helse blant menn og flerkulturelle. Men i denne diktsamlingen blir vi kjent med hans aller innerste, som Usman selv sier det:
«Jeg river ut hjertet mitt og serverer det på et fat til verden.»

Velkommen!

Dørene er åpne fra langt tidligere, vi setter i gang kl 20.

Kunstutstilling
Kl. 18 samme dag er det åpning av kunstutstillingen Yosh Jose – Ancestral Graphics, hjertelig velkommen!