Julekonsert med Cosmic Swing Orchestra

mandag 11. desember kl 20:00, 175,- for student/honnør, 200,- ordinær
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Cosmic Swing Orchestra er bandet som åpner folks hjerner og svinger deg rett ut i kosmos!

Når de inntar scenen lemnes ingen tvil om at dette blir en opplevelse av de sjeldne; glitrende antrukket fra topp til tå, og med en energi som stråler av entusiasme, forenes et sterkt samfunnsengasjement med enorm musikalitet og en dyp respekt for jazztradisjonen. For tredje år på rad holder Cosmic juleforestilling med Tor Haugerud som forteller! Med et skarpt blikk på hva jula er, betyr og innebærer for mange av oss, forteller Cosmic en historie om jul lik ingen andre. Musikk, skuespill og morsomme påfunn i et sammenfletta show er det vi kan presentere denne kvelden, med hæler både i taket og planta godt ned i jorda!

Tor Haugerud – forteller
Sara Fjeldvær – vokal
Petter Dalane – piano
Georgia Wartel Collins – bass

Bjørn André Syverinsen – trommer
Øyvind Mathisen – trompet
Ola Lømo Ellingsen – trompet
Even Brodwall – horn
Jørgen Bjelkerud – trombone

Aksel Rønning – altsax, fløyte, klarinett
Erlend Vangen Kongtorp – tenor-, alt- og sopransax, klarinett
Jenny Frøysa – barytonsax, bassklarinett